Jdi na obsah Jdi na menu

O SHOW

Od 17.7. Platí nové

intrnetové stránky

https://fadafadafdd.wixsite.com

/talent

 

Česko Slovensko má talent (často zkracováno jako ČSMT) je česko-slovenská talentová show, která se začala vysílat 29. srpna 2010 na české stanici Prima, od roku 2016 se program bude vysílat na nové české stanici JOJ Family a slovenské stanici JOJ. Jedná se o show, ve které soutěží zpěváci, tanečníci, kouzelníci, komici a další umělci různých věkových kategorií o peněžní a další možnou výhru. V prvních dvou řadách výherce získal kromě peněz také možnost angažmá v Las Vegas. Ve třetí řadě pak cestu kolem světa a ve čtvrté možnost vystoupit před Simonem Cowellem. O výherci stejně jako v jiných talentových soutěžích rozhodují diváci.

Původní porotu tvořili Jaro Slávik, zpěvačka Lucie Bílá a moderátor Jan Kraus, kterého v následujících dvou řadách vystřídal český herec Martin Dejdar. Ve čtvrté řadě Dejdara nahradil Leoš Mareš. V páté řadě ho nahradil Jakub Prachař, který předchozí čtyři řady moderoval. Také bylo oznámeno, že se připojí k porotě čtvrtý člen, jímž se později stala Diana Mórová. Původními moderátory byli Martin Rausch a Jakub Prachař, od páté řady je nahradili Marcel Forgáč a Milan Zimnýkoval.

TV JOJ vlastní práva na vysílání ČSMT až do roku 2018. Pátý ročník měla vysílat pouze TV JOJ, později se však Prima opět rozhodla vrátit a pátý ročník odvysílat, produkce však zajišťovala pouze JOJ. V únoru 2016 začala stanice JOJ poutat na termíny castingových kol šesté řady. Šestou řadu stanice Prima nebude vysílat.